4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Overig

Vroomshoopse sportdag geslaagd

VROOMSHOOP - Vanuit het attractieve programma van 150 jaar Vroomshoop in 2009 bleken onder meer de triatlon als ook de sportdag voor de basisscholen blijvertjes te zijn. Beide uiterst succesvolle sportevenementen werden afgelopen week druk bezocht. Op donderdag 5 september was de jubilerende 75-jarige voetbalvereniging Vroomshoopse Boys op het sportcomplex De Bosrand de gastvrije gastheer bij de sportdag voor leerlingen van vijf lokale basisscholen. Dat waren CBS Nieuwoord, de Willibrordusschool, OBS De Schakel, CBS ‘t Groeipunt en de Oranjeschool.

Liefst 670 jonge deelnemers genoten met volle teugen van leuke sportonderdelen. Voetbal, volleybal, atletiek, zelfverdediging, badminton en turnen werden aangeboden door respectievelijk Sportlust, Medusa, Fit met Passie, My Safehouse, Badmintonvereniging Twenterand en LOVA. Daarnaast was Dennis Verhuur uit Vroomshoop ter plekke met en een uitdagende stormbaan en de Haere & Diëtistengroep NL was present met Fitkids.

In de kantine van Vroomshoopse Boys zorgden beheerster Riëtte Zweers en haar team voor een welkom natje en een droogje. Zorgzaam Twenterand had de organisatie in handen en Stef Lamberink, combinatiefunctionaris sport en Jongerenwerk, kon met z’n collega’s en vrijwilligers terugkijken op een zeer geslaagde sportdag.

Foto: Henk Prijs

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›