4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

Scholen#crossrun op zaterdag 12 oktober a.s.

VRIEZENVEEN - Op zaterdag 12 oktober a.s. organiseert Atletiekvereniging Twenterand een heuse scholen#crossrun op Het Lageveld in Wierden. Basisschoolkinderen uit groep 5 t/m 8 strijden in teams van 3-5 kinderen om de wisselbokaal voor hun school. Alle kinderen in een team lopen individueel de 1.500 meter. De beste 3 resultaten uit het team tellen mee in het klassement. Alle deelnemers in een schoolteam dingen ook automatisch mee naar de 'gewone' prijzen op de 1.500 meter kidsrun.

De scholen#crossloop is onderdeel van de 'AVT Lageveldloop – herfsteditie' en staat in het teken van de herfst. Hardlopen in een prachtige omgeving over verschillende ondergronden, zoals bos, heuvels, veld en strand. Jong, oud, snel of langzaam: Iedereen kan meedoen!

Starttijden en afstanden:
13.00 uur – 10 km
14.15 uur – 2,5 km
14.45 uur – 1.500 meter kidsrun (t/m 12 jaar) inclusief scholen#crossrun
15.00 uur – 5 km

Voorinschrijven kan via www.inschrijven.nl. Na-inschrijven kan nog op de dag zelf tot een half uur voor de te lopen afstand. Inschrijven voor de scholen#crossrun kan via de school of via email avtlageveldlopen@gmail.com.
Meer informatie www.lageveldlopen.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›