4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

Peatminers ronde verder in landelijk bekertoernooi

VRIEZENVEEN -

Afgelopen 31 augustus vonden de voorrondes van de bekerwedstrijden van VU20 in Vriezenveen plaats. BS Leiden V16, Landstede Hammers V20, Attacus V20 en Peatminers V20 namen het zaterdag in de Stamper tegen elkaar op. Alleen de eerste twee zouden doorgaan naar de eerste ronde. Het fanatisme lag hoog en de tribune zat vol met supporters. Ondanks dat alleen Landstede alles had gewonnen en de andere teams allemaal twee wedstrijden hebben verloren, zijn de meiden van Peatminers, door onderling resultaat, door naar de volgende ronde.

De dag was goed georganiseerd en perfect verlopen. Zoals de meiden uit Vriezenveen zelf zeggen: “het was een zeer geslaagde dag en we kijken uit naar het begin van de competitie en de volgende bekerwedstrijden.”


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›