4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

DETO MINI’S beginnen aan het nieuwe seizoen

VRIEZENVEEN - Woensdag 4 september is het zover! Voor de DETO MINI’S begint het nieuwe voetbalseizoen. Het belooft ook komend seizoen weer een seizoen te worden vol met voetbal- en speelplezier want er staat weer een team van ervaren trainers en coördinatoren klaar om de jongens en meisjes tussen de 4 en 7 jaar spelenderwijs, in onze prachtige Leemans MINI Arena, kennis te laten maken met de mooie voetbalsport.

Afgelopen zomer is de helft van de mini’s overgegaan naar de F- League waardoor er weer plaats is voor nieuwe mini’s. Heeft u ook een kind dat graag wil voetballen, kom dan gerust een keer langs bij DETO. We trainen op woensdag van 18:00 tot 19:00 uur en zaterdags van 9:30 tot 10:30 uur. De eerste 4 weken mag je GRATIS en vrijblijvend mee doen.

Voor informatie of opgave kunt contact opnemen met de coördinator van de mini-afdeling Henk Nijen Twilhaar telefoon 06-14969430 / 0546-563117 E-mail sparhenk@caiway.nl
We hopen alle mini’s en nieuwe kinderen woensdag 4 september om 18:00 te mogen begroeten op de eerste training bij DETO.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›