4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Paardensport

Spectaculaire Cross Country in Den Ham

DEN HAM - Na het succes van de twee voorgaande jaren zal er dit jaar weer een cross worden gehouden door het Zandstuvebos. Ongeveer 170 ruiters en amazones uit verschillende provincies komen zaterdag 7 september naar Den Ham voor de 3e editie van de oefencross. Op het terrein van de Bosruiters en in het Zandstuvebos zullen zij zaterdag het 3 km parcours met 18 natuurlijke hindernissen in een zo snel mogelijke tijd proberen af te leggen.
Al het gehele jaar zijn vrijwilligers druk bezig geweest om mooie en creatieve hindernissen te maken die de deelnemers moeten zien te overwinnen. Niet alleen voor de ruiters en paarden is dit een mooi evenement, ook voor het publiek is het genieten! En zeker de moeite waard om de route van de paarden te voet te volgen.

Zaterdag zal om 09.00 uur de eerste combinatie van start gaan over een hoogte van 40/50 cm voor de kleinere pony’s of de wat minder ervaren rijders.

Rond de middag volgt een kleine pauze. In deze pauze zullen de hindernissen verhoogd worden naar 70/80 cm, waarna de paarden en de gevorderde ruiters vanaf 14.15 uur het parcours foutloos proberen af te leggen.
Vanaf het terrein van de Bosruiters heeft u een mooi overzicht over diverse hindernissen inclusief de waterbak. Maar ook is de route te voet af te leggen.
Pas hierbij wel op voor voorbij galopperende ruiters en let op het fluitje, dan komt er een ruiter over de hindernis!

De toegang tot het terrein aan Ruiterpad 3 te Den Ham is gratis. Honden toegestaan mits aangelijnd.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›