4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

Jeugd kan nog steeds inschrijven voor triatlon Vroomshoop

VROOMSHOOP - Meedoen met De Haere Triatlon Vroomshoop? Sinds afgelopen weekend is de online inschrijvingstermijn verstreken voor opgave bij de Trialton Vroomshoop. Bijna 700 (!) sporters hebben zich aangemeld en zullen op 7 september aan de start verschijnen! Achter de schermen wordt door het bestuur van de Stichting Triatlon Vroomshoop en vele vrijwilligers druk verder gewerkt aan de voorbereidingen.

Om deelname voor jeugd nog extra aan te moedigen is de inschrijving voor jeugd tot en met 14 jaar nog mogelijk. Dat is dan voor twee afstanden: de nieuwe afstand ‘zestiende’ triatlon en de Rabo Kids Triatlon. Uiterste opgave voor de zestiende is zaterdag 31 augustus. Geef je op door te mailen naar wedstrijd@triatlonvroomshoop.nl of bel voor meer informatie naar 06 – 5398 8481. Let wel op, vol is vol. Er is een maximaal aantal deelnemers mogelijk in deze series.
Basisschooljeugd kan zich nog opgeven voor de Rabo Kids Triatlon, de kortste afstand bij deze triatlon in Vroomshoop. De wedstrijd voor de jeugd start pas eind van de middag, zodat eerst gedurende de dag nog tijd is voor de andere sporten…..

Start wedstrijd
17.00 individueel
17.10 teams Zwemmen Fietsen Hardlopen Individueel Team
Rabo Kids triatlon 100 meter 4,8 km 1 km Ja Ja

Deelname kan zowel individueel als in een team van 2 of 3 kinderen (klasgenootjes, sportmaatjes, broertje/zusje). Voorheen was bij de kinderafstand de Raboscholenbokaal te winnen. Nu is gekozen voor een algemenere benadering zodat bij de teams niet meer de voorwaarde is dat je van dezelfde school moet zijn. Nog steeds is het natuurlijk mogelijk om als klasgenootjes mee te doen en te proberen nu de nieuwe Rabo Kids Bokaal te winnen. Voor de basisschooljeugd is deelname weer gratis: bij inschrijving geeft u machtiging voor een afschrijving van een gering bedrag – bij deelname op 7 september ontvangt men het bedrag retour.

Voorwaarden voor deelname
Om mee te kunnen doen (met het zwemonderdeel) moet je in het bezit zijn van een A-diploma. En bij het fietsonderdeel is een helm verplicht. Mocht je zelf geen helm hebben, dan kan dat door de organisatie ter beschikking worden gesteld (meldt dat dan vooraf bij opgave),

Niet alleen meedoen voor jezelf, maar RUN FOR FOOD.
Meedoen levert ook voor iemand anders nog wat leuks op. De Rabobank ondersteunt de Kids Triatlon met de actie ‘Run for Food’, of te wel: voor elke jeugd deelnemer aan de Rabo Kids Triatlon wordt een zak verse appels ter beschikking gesteld aan Stichting Manna voor een gezin in Twenterand dat het goed kan gebruiken. Én de sporter zelf krijgt bij de finish een lekkere appel aangeboden.

Zin om mee te doen? Opgave voor de Rabo Kids Triatlon kan tot op de wedstrijddag zelf; zaterdag 7 september 15.00 uur. Geef je op door te mailen naar wedstrijd@triatlonvroomshoop.nl of bel voor meer informatie naar 06 – 5398 8481. Let wel op, vol is vol. Er is een maximaal aantal deelnemers mogelijk in deze jeugdseries.

Ook zal tijdens de jeugdserie Bultje aanwezig zijn als mascotte. Dat zal vast leuke fotomomenten opleveren!

Meer informatie over de wedstrijd, de diverse parcoursen en wegafzettingen kunt u vinden op de website www.dehaeretriatlonvroomshoop.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›