4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

DETO Twenterand wint ook tweede oefenduel

VRIEZENVEEN - DETO speelde zaterdag haar tweede oefenduel en wel tegen Enschedese zondag eersteklasser Rigtersbleek. Een bekend team voor de nieuwe DETO trainer Otto Krabbe die Rigtersbleek deze zomer verruilde voor de Vriezenveense hoofdklasser.
In de eerste helft ontspon zich een leuke wedstrijd voor de toeschouwers. Net toen iedereen dacht dat er met een 0-0 stand gepauzeerd zou gaan worden, kreeg DETO in de slotminuut van de eerste helft een strafschop toen Maarten Jansen opzichtig onderuit werd getrokken in de zestien. Jansen zelf voltrok het vonnis en zette DETO zo op een 1-0 ruststand.

Na de thee en de nodige wisselingen in de ploeg, was het Kevin Aman die DETO al na twee minuten in de tweede helft op 2-0 zette door een hoekschop fraai binnen te schieten. Rigtersbleek deed rond het uur wat terug toen een fraai uitgespeelde aanval goed werd afgerond: 2-1. Het was in de 69e minuut opnieuw Kevin Aman die een DETO aanval met een mooie actie afsloot en zo de 3-1 eindstand bepaalde.
.
Komende dinsdag 20 augustus speelt DETO de derde oefenwedstrijd en wel tegen kersverse derde divisionist Excelsior'31 uit Rijssen. Voor Excelsior'31 is deze oefenwedstrijd de laatste test richting de seizoensopening op zaterdag 24 augustus.

Opstelling DETO Twenterand:
Jens Veldwachter, Jesse Kuyper, Guido Bernasco (46. Stan Nijhuis), Wybe Kram (46. Tim Bongers), Koen Fleer, Hoeseb Yakob, Lesley Nahrwold, Milan Weiss, Kai Wesselink (69. Ferdi ter Avest), Maarten Jansen (46. Coplan Soumaoro), Ferdi ter Avest (46. Kevin Aman)

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›