4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Vroomshoopse Boys start voorbereiding op de competitie

VROOMSHOOP - Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman en trainer Henk Harmens begint de A-selectie van Vroomshoopse Boys op zaterdag 10 augustus met de voorbereiding op het voetbalseizoen 2019-2020. Na de jubileumwedstrijd tegen Heracles Almelo van 6 juli kreeg de zomervakantie voor de staf en spelers prioriteit, maar nu gaat de bal weer rollen. Er wordt gewerkt aan conditie, vorm en ritme om een succesvol seizoen te beleven.

Op zaterdag 17 augustus wordt er om 14.30 uur thuis gespeeld tegen derde divisionist EVV uit het Limburgse Echt in het kader van het landelijke TOTO KNVB bekertoernooi. Op zaterdag 24 augustus wordt er in Westerbork om 14.30 uur geoefend tegen eerste klasser zondag VKW, de nieuwe club van de vorige hoofdtrainer Karlo Meppelink.

Op zaterdag 31 augustus wacht de eerste confrontatie in de voorronde van het toernooi om de districtsbeker van de KNVB. Dan is tweedeklasser zaterdag Gramsbergen te gast, waar Jan-Peter Jonkman de afgelopen vier seizoenen hoofdtrainer was. Om 14.30 uur wordt er op De Bosrand afgetrapt. De volgende bekerwedstrijd wordt op zaterdag 7 september in Coevorden gespeeld om 17.00 uur, als tweedeklasser zondag Germanicus de tegenstander is.

Op dinsdagavond 10 september wordt er om 20.00 uur uit in Almelo vriendschappelijk geoefend tegen derdeklasser Oranje Nassau. De voorbereiding op de competitie wordt afgesloten op zaterdag 14 september, als er in Hengelo om 17.00 uur wordt aangetreden voor het bekerduel tegen tweedeklasser zondag Barbaros. Op zaterdag 21 september gaat de competitie van de tweede klasse H. voor Vroomshoopse Boys van start.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›