4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Darten

Kremer-dartrankingen 2019-2020

VROOMSHOOP - Vanaf woensdag 4 september zullen er in café Kremer weer 13 rankingavonden gehouden worden tijdens de Kremerdartranking. Iedereen kan hieraan meedoen door zich op te geven via 06-22221087 of vooraf in het café t/m 19.15. De rankingavonden die allen op de woensdag gespeeld worden beginnen dan in poules om 19.30. Kosten zijn € 2,- p.p en al het inleggeld over de rankingavonden gaan naar de finaleavond op vrijdag 17 april.

Een 180er op een rankingavond wordt beloond met een eenmalige consumptie. Hier zullen dan de geplaatste spelers die 7 of meer rankingavonden meegedaan hebben genieten van een heerlijk buffet die aangeboden wordt door café Kremer en zullen de geldprijzen+bekers uitgereikt worden. Dus wil je meedoen geef je dan op voor deze data rankingavonden: 4 en 18 september / 9 en 23 oktober / 6 en 20 november / 11 december / 8 en 22 januari / 5 en 19 februari / 11 en 25 maart.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›