4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Overig

Verhuur en verkooppunten om sporten makkelijk bereikbaar te maken

TWENTERAND - Vereniging Sportieve Kans Twenterand [SKT] gaat samen met ZorgSaam Twenterand een verhuur- en verkooppunt starten voor sport- en beweegmaterialen, waaronder kleding. Doel is de mogelijk aanwezige financiële drempel om te gaan sporten of bewegen weg te nemen. Hulp van de inwoners is hierbij wel nodig.
Lenen, huren, kopen tegen een laag tarief of gratis meenemen. Alles moet tot de mogelijkheden gaan behoren. De keuze hierin zal afhankelijk zijn van de wensen. Geen doelgroep wordt uitgesloten in Twenterand, dus is het voor alle leeftijdscategorieën.

Sportieve Kans Twenterand roept inwoners op ongebruikt of oud sport- en beweegmateriaal, maar ook kleding beschikbaar te stellen. Nu verdwijnt het vaak bij het afval en dat is zonde. “In opslagruimten willen wij per kern het materiaal opslaan. Daarom zijn we nog op zoek naar enkele depots, waar vanuit het materiaal beschikbaar gesteld wordt aan onze inwoners”, aldus combinatiefunctionaris sport-jongerenwerk Stef Lamberink in Twenterand.

Er is al een opslagruimte in het voormalige schoolgebouw aan de Nassaustraat in Vroomshoop. Maar het bestuur van SKT wil het dichtbij de inwoners houden en wil zo’n depot in elke kern realiseren. Ook dit vanwege het makkelijk bereikbaar houden.

Heeft u ongebruikt of oud sport- en beweegmateriaal, waaronder kleding, beschikbaar? Mail of bel ons. Dat geldt ook degene die een opslagruimte(n) beschikbaar hebben. De gegevens zijn:
• e-mail: sportievekanstwenterand@gmail.com
• telefoon:(0546) 481 456. Vraag naar Stef Lamberink of
(06) 1045 7340. U krijgt dan Anne Wil Schipper-de Lange aan de lijn

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›