4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Darten

Resultaten 7e voorronde Krembassy Vroomshoop

VROOMSHOOP - Op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei werd de 7e voorronde afgewerkt van de Krembassy 2019 in café Kremer te Vroomshoop. De 32 deelnemers kwamen weer overal vandaan, Emmen, Coevorden, Dalfsen, Ommen, Holten, Almelo, Borne, Hengelo, Zwolle, Rijssen etc. Wedstrijdleiding Dinand liet de spelers starten in 7 poules (er waren 3 spelers niet op komen dagen), 4 van 5 (501/3) en 3 van 4 (501/7). Om 19.30 ging het los en iets na 0.00 was het toernooi afgelopen en waren de 4 personen bekend die zich geplaatst hadden. De hoogste uitgooi werd gegooid door Stefan Stam met 160, Bjorn Bakker had 150 en Kevin Hoop 138. Hier volgen de uitslagen:

12 voorrondes: 501/5
M Snippe- P Knol 3-0, A Feijen- JL Moisson 3-0, B Bakker-Jens Ballast 3-0, M Geurts- G Dollen 3-0, S Stam- N Bo 3-0, B Gerrits- Alberto Ardesch 3-0, M Meijer- S Jager 3-0, J Fransen- D de Jong 3-0, J Pots- S Groot Roessink 3-0, R Horsman- K Hoop 3-2, Jeffrey Ballast - C ter Halle 3-2, J Sceper- Albert Ardesch 3-1

Laatste 16: 501/7
M Jasper- J Fransen 4-3, B Gerrits- R Elshof 4-0, J Ballast- M Snippe 4-2, B Bakker- S Stam 4-2, A Feijen- M Geurts 4-0, B Boezelman- J Sceper 4-3, R Horsman- J Pots 4-2, M Meijer- M Brouwer 4-2

Kwartfinales: 501/9
B Gerrits- M Jasper 5-0
Eindelijk wist Bennie zich te plaatsen na 7 voorrondes. In de 6 voorgaande rondes verloor hij 2x een kwartfinale, maar nu liet hij zien dat hij ook op het hoofdtoernooi hoort. Hij verloor geen leg tot aan deze kwartfinale en ook in de kwartfinale was hij overtuigend tegenover Mark die een goed toernooi speelde. Mark mag het nog 2x proberen bij de 2 laatste voorrondes.

J Ballast- B Bakker 5-3
Deze wedstrijd werd toch netjes gewonnen door Jeffrey die zich dus ook weer weet te plaatsen net als vorig jaar. Hij had een zware wedstrijd tegen Christian waar hij nipt van won. In deze wedstrijd was het scoreverloop 1-0, 1-1-2-1-3-1, 3-2, 4-2 en 4-3 van te maken maar Jeffrey wist uiteindelijk de partij te winnen met dubbel 10. Voor Bjorn was het het 1ste toernooi na de Dutch Open.

A Feijen- B Boezelman 5-1
In deze wedstrijd was Antoine te sterk voor Bert en wist Antoine zich bij zijn 1ste deelname aan een voorronde direct te plaatsen. Bert mag het nog proberen bij de laatste 2 voorrondes.

M Meijer- R Horsman 5-2
In deze wedstrijd was het Mark die zich voor het eerst wist te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Krembassy. Bij de stand 4-2 had Reinold 3 pijlen voor 4-3 en zou hij de 8ste leg zelf mogen beginnen, helaas wist hij dit niet te doen en gooide Mark de partij uit en liet hij dat horen via een luid gejuich. Net als zijn maatje Bert mag ook Reinold het nog proberen bij de laatste 2 voorrondes.

Halve finales:
B Gerrits- J Ballast 4-3
A Feijen- M Meijer 4-3

3e/4e plaats:
J Ballast- M Meijer 3-0

Finale:
B Gerrits- A Feijen 4-3

1 Bennie Gerrits (Vroomshoop)
2 Antoine Feijen (Dalfsen)
3 Jeffrey Ballast (Vroomshoop)
4 Mark Meijer (Vriezenveen)

Volgende voorronde de 8e op 2e pinksterdag 10 juni. Aanvang 13.00. Deze zit vol.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›