4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Jeugd Vroomshoopse Boys wint 15e editie Twenterand Cup

VROOMSHOOP - Op de velden van de zes voetbalclubs in Twenterand streden de selectieteams van JO09 tot en met JO19 van vv Den Ham, DETO, DOS’37, Sportlust Vroomshoop, vv Voorwaarts en Vroomshoopse Boys om de Twenterandcup. Dit was alweer de vijftiende editie van dit jaarlijkse toernooi. DOS’37 won tot dusver drie keer, terwijl Vroomshoopse Boys elf keer de Twenterandcup veroverde.

Nu was dat weer het geval en de vijftiende editie werd een prooi voor de dit jaar jubilerende 75-jarige tweedeklasser. Er waren eerste plaatsen voor Vroomshoopse Boys JO13-1 en JO19-1 en tweede plaatsen voor Vroomshoopse Boys JO11-1, JO15-1 en JO17-1. Vroomshoopse Boys JO9-1 behaalde een derde plaats.

Met een puntentotaal van 31 veroverde Vroomshoopse Boys de wisselbokaal met de grote oren. In de categorie JO11-1 werd vv Den Ham winnaar, evenals in de categorie JO17-1. Bij de jeugd JO11 bleek DETO de sterkste. De jeugd van vv Den Ham werd tweede met 26 punten en DETO derde met 24 punten. De overige klassering was: 4e DOS’37 met 20 punten, 5e vv Voorwaarts met 11 punten en 6e Sportlust Vroomshoop met 10 punten.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›