4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Biljarten

Spelers biljartvereniging Het Punt met 3-banden door naar landelijke finale

VROOMSHOOP - Voor de derde maal is het gelukt: Het biljartteam Het Punt 3 wint keer op keer de finalewedstrijden in het driebandenspel. Spelers Henk de Olde, Henk de Jonge en Piet van Nederpelt werden eerder al kampioen in hun poule en wonnen daarna ook nog de Tussenronde Gewestelijke Finale (districtswedstrijden). Nu dus wederom succes als winnend team tijdens de Gewestelijke Finale te Sint Nicolaasga (Friesland).

Het driebanden biljart is enorm populair bij zeer vele spelers. De regels zijn hetzelfde als bij het bandstoten, hier dient de speelbal echter minimaal 3 banden te hebben geraakt alvorens de carambole tot stand komt, zo verwoordt de KNBB op hun website. Zaterdag 29 juni aanstaande zal het team, met als thuisbasis Het Punt te Vroomshoop, naar Nieuwegein afreizen om de landelijke finale te spelen.

Foto: Marion Lusseveld

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›