4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Overig

Majorettes Harmonie Vroomshoop sterk op de vloer

DEDEMSVAART - Afgelopen zaterdag 18 mei deden 11 solisten van De Harmonie mee op het NBTA twirl concours in Dedemsvaart. Ondanks een dag gevuld met maar liefst meer dan 160 optredens wisten de solisten verschillende medailles mee naar huis te nemen.

De solisten kwamen uit in verschillende leeftijdscategorieën en verschillende niveaus. Iedere solist presteerde goed op haar eigen niveau . De medailles waren deze keer voor Isa kidstiwrl een zilveren, Andrea 1-baton novice een zilveren, Sarah 1 baton beginner een bronzen, Pien dance novice een gouden met promotie naar de beginners klasse, en Maud dance een gouden en promotie naar intermediate klasse en 1 baton intermediate een bronzen met plaatsingspunten voor de voorrondes NK.

Geen medaille wil niet zeggen dat je het niet goed hebt gedaan in je klasse. Als solist krijg je van de jury een rapport met feedback , aan de hand daarvan ga je trainen en probeer je je eigen punten op het volgende concours te verbeteren, een wedstrijd met jezelf. Ook een prestatie op zich of deze nu wel op niet beloond wordt met een medaille. Het volgende concours is een thuiswedstrijd, 22 juni organiseren wij zelf een NBTA concours in activiteiten centrum Het Punt.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›