4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Darten

Kremer verliest beetje geflatteerd van aanstaande kampioen Sneek

SNEEK - Op zaterdag 18 mei moest het dartteam van Kremer voor de superleague aantreden in Sneek om daar te gaan spelen tegen Legend Sneek. Dit team is op weg naar het kampioenschap van de overgangsklasse. Voor Kremer stond er op het spel om de 3 punten mee te nemen om nog in aanmerking te komen voor de 3e plaats. Het Kremerteam was gehavend doordat een paar vaste waarden niet aanwezig waren. Christian, Fabian, Bennie, Alexander waren helaas verhinderd. Gelukkig bestaat het team uit meerdere spelers en teamcaptain Dinand had de volgende spelers ter beschikking, Michael Stoeten, Cor Zorgdrager, Bart Blokhuis, Marcel Beernink en Jacob Brink. Zelf kon hij zich eventueel ook opstellen. Tegen 10.30 ging het richting Sneek om daar tegen 12.10 aan te komen.

Om 13.00 werd er gestart met de roundrobin en Dinand begon hierin met Marcel, Cor, Michael en Jacob. Kremer liet een paar legs de kans liggen en dat werd genadeloos afgestraft door Legend. Het werd 9-5 maar benut je de kansen dan hadden wij het punt gepakt.

In de singles wisten we 2 singles te winnen, Marcel won in een fantastische wedstrijd van kopman Gijsbert van Malsem met 4-1 en Cor versloeg Gillian met 4-2. Michael verloor na 1-0 voor gestaan te hebben met 4-1 en Jacob liet kansen liggen om niet te hoeven verliezen met 4-0.

In de koppels was het Legend die beter om gingen met hun dubbels waar Kremer zekers kansen hadden in de 1ste 3 koppels. Cor/Marcel verloor met 3-1 ,maar won hun 2e koppel met 3-2. Michael/Jacob verloor met 3-1 en in de 2e koppel kwam Bart erin voor Jacob, maar in een spannende partij werd deze ook verloren met 3-2.

De wedstrijd was natuurlijk verloren maar Marcel mocht net als in zijn single proberen Gijsbert te verslaan in de solopartij om dan toch het 4e punt op het formulier te krijgen. Hij was goed op weg door 2-0 voor te komen ,maar helaas liet hij kansen liggen om het af te maken en verloor hij alsnog met 4-2. Eindstand 7-3 waar er toch meerdere kansen waren om hier punten mee te nemen.

Op zaterdag 8 juni wordt de laatste wedstrijd gespeeld en dan moeten de boys van Kremer naar Staphorst de Dissel, nr 2 in de competitie.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›