4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Vrimot-nieuws

VRIEZENVEEN - Het seizoen van de schaakvereniging Vriezenveen/MOT-combinatie werd afgelopen week afgesloten met een snelschaaktoernooi voor dubbeltallen. Daarin wordt in een gezellige sfeer met duo’s tegen elkaar gespeeld waarbij er altijd wel weer verrassende uitslagen te noteren zijn.
De externe competitie werd afgesloten door een wedstrijd tegen HEC in Haaksbergen. Henry Schoemaker won zijn partij. Jan Keus speelde remise en Henk KleinJan kon een goede stelling niet tot winst brengen en moest uiteindelijk ook berusten in remise. Daan Aafjes besloot om maar zo veel mogelijk stukken weg te geven; hij verloor dan ook. Einduitslag 2 tegen 2.

De clubcompetitie voor het nieuwe seizoen begint op donderdagavond 5 september 2019 met de traditionele jaarvergadering.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›