4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

G. Mollink wint sneldamtoernooi van De Hammerdammer

DEN HAM - Op de laatste dag van het competitie jaar van de Hammerdammer staat zoals gewoonlijk nog een titel op het spel, en dat is de titel van het sneldamtoernooi.
Er wordt in twee poules van zeven gespeeld, en de messen werden dan ook geslepen. Door loting wordt bepaald in welke poule je komt en wie je tegenstanders zijn, en de beste twee van iedere poule gaat door naar de finaleronde. Er wordt gespeeld met vijf minuten op de klok en bij iedere zet komt er vijf seconden bij.

Er ontstaan heel veel leuke partijen, waar bij een ieder zijn uiterste best doet om te winnen, en na de voorronden blijft het viertal dat het sterkst is over en dat zijn dit jaar G.Drent, H.Braakman, K.Meuleman en G.Mollink.

Deze mensen gingen nog de strijd aan in de finaleronde en deze was zeer spannend. K.Meuleman komt in de finaleronde te kort en blijft met een punt vierde van het toernooi. G.Drent en H.Braakman worden gezamenlijk tweede met elk drie punten, maar de grote winnaar van de avond is G.Mollink die met vijf punten het toernooi op de laatste clubavond verdiend wint.

Verder wenst De Hammerdammer ieder een mooie zomer toe, en hopelijk zien we iedereen weer gezond terug in het nieuwe seizoen.
Tevens wil De Hammerdammer café-restaurant Harwig bedanken voor elke keer maar weer hun gastvrijheid voor de club, ook het personeel dat altijd voor ons klaar staat hartelijk dank.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›