4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Biljarten

Biljarttoppers Het Punt door naar districtswedstrijden

VROOMSHOOP - Op zaterdag 11 mei is het 3-bandenteam van biljartvereniging Het Punt de grote winnaar geworden in de B2-klasse van de Gewestelijke Tussenronde in Nieuw-Amsterdam. Eerder al pakte het team de winst tijdens het toernooi tegen Oosterhesselen, De Beuk en de Woag.

Biljarters Henk de Olde, Henk de Jonge en Piet van Nederpelt pakken nu dus wederom de winst voor het biljartteam van Het Punt. Het team bereidt zich nu voor om op zaterdag 25 mei aanstaande de Gewestelijke Finale te spelen in het Friese Sint Nicolaasga. De kampioen van deze wedstrijd plaatst zich voor de Landsfinale 2019 te Nieuwegein.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›