4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Kevin Aman gehuldigd voor 200 wedstrijden in DETO 1

VRIEZENVEEN - Afgelopen zaterdagmiddag voorafgaand aan de wedstrijd DETO-SC Genemuiden, is Kevin Aman gehuldigd voor het feit dat hij 200 wedstrijden in DETO 1 heeft gespeeld. Dit met onderbreking van enkele seizoenen waarin Kevin voor Excelsior’31 en SVZW uitkwam.
Kevin, op dit moment nummer 10 op de DETO topscorerslijst aller tijden met 52 goals, ontving na de line-up van de teams als dank voor 200 wedstrijden een fraai ingelijst shirt en een bos bloemen uit handen van voorzitter Arjan Goosselink.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›