4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Korfbal

Succesvol O&O Sports and Lifestyle schoolkorfbaltoernooi bij TOP Vroomshoop

VROOMSHOOP - Ook dit jaar organiseerde TOP het jaarlijkse O&O Sport and Life-style schoolkorfbaltoernooi. De scholen uit Vroomshoop deden weer allemaal mee. Op een bui bij de prijsuitreiking na bleef het ook dit jaar gelukkig door. Op dinsdag 7 mei gingen we van start met de groepen 3 en 4 en woensdag 8 mei waren de groepen 5 t/m 8 aan de beurt.

We willen bij deze de winnaars feliciteren: Oranje 3B, Nieuwoord 4B, Oranje 5A, Nieuwoord 6C, Oranje 7A en Oranje 8B. Ook willen we onze vaste sponsor bedanken, O&O Sports and Lifestyle te Vriezenveen. .

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›