4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Esther de Vries naar Team Eurosped

VROOMSHOOP - Team Eurosped heeft opnieuw een routenier aan haar selectie toegevoegd. Passer/loper Ester de Vries zal het komende seizoen het Vroomshoopse team komen versterken. De Vries komt over van Regio Zwolle Vollleybal en heeft daarvoor o.a. in Zweden, Zwitserland en Amerika gespeeld. Met de komst van de 27e jarige Limburgse heeft Team Eurosped haar selectie bijna compleet.

Ondanks haar ervaring is Ester onder de indruk van de professionele houding van het team en de staf. "Ik ken Jan Berendsen (trainer/coach) al erg lang en ik ben altijd al onder de indruk geweest van zijn professionele aanpak en oog voor detail. Hij krijgt het ieder jaar voor elkaar om zijn team beter te maken.” Ze heeft dan ook erg veel zin om in Vroomshoop te beginnen. ”Ik ben altijd zeer gemotiveerd om beter te worden en ik kijk er daarom ook erg naar uit om me hier verder te ontwikkelen, zowel in het veld als buiten het veld. Daarbij bouwt men hier aan een team dat vol zit met talent en ambitie. Ik ben daarom ook super enthousiast om me daarbij aan te sluiten!"

"Met haar goede serve, stabiele pass en sterke aanval heeft ze alle gewenste kwaliteiten van een passer/loper in huis." Bestuurslid Technische Zaken Diane Rademaker is duidelijk enthousiast. "Daarbij brengt ze veel (internationale) ervaring mee, wat de balans in het team zeker ten goede komt. Met de komst van Ester hebben we de selectie bijna compleet en zijn we erin geslaagd om de gewenste mix te vinden tussen talent en ervaring."

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›