4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Team Eurosped bouwt verder vanuit basis afgelopen seizoen

VROOMSHOOP - Met het verlengen van de contracten van zeven speelsters heeft Team Eurosped een belangrijke stap gezet richting het nieuwe seizoen. Suzanne Kos, Charlotte Haar, Eline Gommans, Kirsten Wessels, Dagmar Boom, Eline Timmerman en Vera Mulder zullen ook het komende seizoen weer in Vroomshoop de kleuren van Team Eurosped verdedigen. Tezamen met de al eerder aangekondigde nieuwe aanwinsten zijn er nu 10 speelsters vastgelegd voor het nieuwe seizoen.

De technische staf is zeer tevreden: “Met het verlengen van deze contracten hebben we een stevige basis gelegd richting het nieuwe seizoen.” Aldus bestuurslid Technische Zaken Diane Rademaker. “We hebben het plaatje nagenoeg compleet. Zoals het er nu naar uitziet zal trainer/coach Jan Berendsen gedurende het gehele seizoen kunnen beschikken over een sterke en uitgebalanceerde selectie”.

[Fotobijschrift:] De basis waarop verder wordt gebouwd richting het nieuwe seizoen. Vlnr: Suzanne Kos, Charlotte Haar, Eline Gommans, Kees Smelt - voorzitter Team Eurosped -, Vera Mulder, Kirsten Wessels en Dagmar Boom. Eline Timmerman ontbreekt op de foto.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›