4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Biljarten

Driebanden-team van Biljartvereniging Het Punt kampioen

VROOMSHOOP – Het driebanden-team van biljartvereniging Het Punt is kampioen geworden in de klasse B2. Na een spannende competitie gaan ze hun geluk beproeven bij de districtswedstrijden in Nieuw-Amsterdam. Het team, bestaande uit de heren Henk de Olde, Henk de Jonge en Piet van Nederpelt stond halverwege de competitie nog op een zevende plaats maar langzaam kropen zij naar boven.

De grote concurrent van de heren was De Waog uit Oosterhesselen dat al enige tijd op de eerste plek stond. In de laatste week, met nog maar één wedstrijd te spelen, stond het team van Het Punt echter bovenaan met 6 punten voorsprong op hun concurrent uit Oosterhesselen.
De strijd was nog niet gestreden, maar doordat Het Punt de laatste wedstrijd (tegen De Beuk) met 38 punten won en De Woag hun wedstrijd met ‘maar’ 36 punten was het kampioenschap voor de heren uit Vroomshoop!

Op zaterdag 11 mei mogen de heren naar Nieuw Amsterdam om districtswedstrijden te spelen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›