4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Korfbal

Eindfase doet TOP de das om tegen ROG

VROOMSHOOP -Op een warme zaterdagmiddag stonden TOP en ROG klaar om de 2de helft van de veldcompetitie te starten. Waar TOP puntloos onderaan staat doet ROG mee met de bovenste plaatsen. De heenwedstrijd in Groningen ging verloren met 11-6. De wedstrijd stond onder leiding van de heer Zantingh.
Het was TOP wat de score opende gevolgd door een score van ROG. Net zoals in de uitwedstrijd scoorden beiden ploegen erg moeizaam. ROG was de betere maar door gebrek in de afronding kon TOP de eerste helft blijven aanhaken. De rust werd bereikt met een magere 5-6 score.

De 2de helft eenzelfde spelbeeld. ROG bleef veel kansen missen en TOP had moeite om het initiatief over te nemen. Het wisselen was toen al begonnen en het wierp zijn vruchten af. Bij een stand van 8-8 kwam TOP voor het eerste langszij komen. Net zoals ROG bleek TOP ook erg goed te zijn in het missen van kansen. De minieme voorsprong kon niet worden uitgebreid en een spannende slotfase brak aan. Aan de kant van TOP was het billenknijpen. In het slot van de wedstrijd bij een stand van 10-10 scoorde ROG weer en even later maakte de ploeg uit Groningen de 10-12. De scheidsrechter maakte een einde aan deze matige wedstrijd.

In een doelpuntarme en matige wedstrijd was ROG de betere. In het restant van de competitie zullen de Toppers de nodige punten bij elkaar moet sprokkelen om degradatie vanuit de 2de klasse zien te voorkomen. Eerstvolgende wedstrijd is tegen het bekende HHV uit Hollandscheveld. De wedstrijd word gespeeld op zaterdag 11 mei om 15:30.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›