4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Team Eurosped versterkt zich met Marianne het Lam-Scholten

VROOMSHOOP - Na het vertrek van Laura de Zwart, was Team Eurosped op zoek naar een nieuwe hoofdblokkeerster, het liefst met een aantal jaren Eredivisie-ervaring. We zijn heel erg blij te mogen melden dat we Marianne het Lam-Scholten het komende seizoen aan de selectie van Team Eurosped kunnen toevoegen. Marianne speelde de afgelopen 2 seizoenen voor Springendal Set-Up’65. Daarvoor heeft ze o.a. voor Taurus en Zwolle gespeeld. Met de komst van 27-jarige Friezin is de gewenste kwaliteit én de nodige ervaring binnengehaald.

Marianne kijkt uit naar het nieuwe seizoen. “Team Eurosped bouwt voor het komende seizoen aan een erg ambitieus team. Daarin heeft de technische staf een duidelijke rol voor mij in gedachten en die uitdaging ga ik heel graag aan!” Ze heeft duidelijke verwachtingen van haar verblijf in Vroomshoop. “De professionele omgeving en een ontzettend gedreven staf maakt dat je als team hard moet werken, maar met plezier kunt volleyballen. En dat er volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling maar dat er ook aandacht is voor het teamproces. Vooral bij dat laatste verwacht ik van waarde te zijn door mijn energie en ervaring.”

De geringe afstand tussen haar woonplaats Zwolle en Vroomshoop was ook een factor. “De combinatie van topvolleybal, een baan en veel reistijd is niet altijd eenvoudig. Ik verwacht nu dan ook meer balans tussen volleybal, werk en privé.” Dit betekent overigens niet dat ze geen ambities meer heeft. ”Ik wil mezelf graag nog verder ontwikkelen want ik denk dat er nog meer in zit dan dat ik nu laat zien. En na er dicht bij te zijn geweest, wil ik nu de prijzen echt pakken!”

“Bij de samenstelling van de selectie voor het komende seizoen zijn we nadrukkelijk op zoek naar de mix van toptalenten en ‘oudere’ speelsters met enkele jaren ervaring in de eredivisie”, aldus Diane Rademaker, bestuurslid Technische Zaken van Team Eurosped. “Met Marianne het Lam-Scholten voegen we veel kwaliteit en ervaring toe aan onze selectie. Ze is een echte leider en absoluut één van de beste blokkeerders in de Eredivisie. Het is duidelijk dat we erg blij zijn met de komst van Marianne naar Vroomshoop!"

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›