4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Geslaagd Eierdamtoernooi bij De Hammerdammer

DEN HAM - Net als elk jaar wordt er weer een eierdamtoornooi gespeeld voor de Pasen. In een gezellige ambitie en ieder vol strijdlust om maar zoveel mogelijk eieren te winnen. Er wordt in twee poules gespeeld, er wordt sneldammen gespeeld en ieder krijgt tien minuten op de klok, en sommige mensen hebben genoeg aan remise als ze tegen iemand spelen die een hogere ranking heeft. Nadat alle partijen zijn gespeeld in de poule, kan worden overgegaan naar de finale van de dag, de eerste van poule A speelt tegen eerste van poule B enz. enz.
Nadat alle partijen zijn gespeeld blijkt G.Mollink de meeste eieren te krijgen. Hier volgen de uitslagen van het toernooi.

Eerste G.Mollink, tweede H.Braakman, derde J.v.d Vegt, vierde G.Drent, vijfde K.Meuleman, zesde H.Koenderink, zevende G.Endeman, achtste J.Arrindell, negende J.Braakman, tiende D.Voort, elfde W.Bouwhuis, twaalfde J.Slotman en dertiende J.Kooman.

Nadat de prijzen waren uitgereikt werd er nog even gezellig na gebabbeld en ging een ieder tevreden huiswaarts.
De Hammerdammer wenst een ieder fijne paasdagen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›