4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

Jongens van peatminers U14-1 kampioen

VRIEZENVEEN - Voorafgaand aan de wedstrijd van Peatminers X14-1 tegen Risne Stars M14 zat er wel wat spanning op, aangezien de jongens bij winst kampioen waren. Na de thriller vorige week tegen Twente Buzzards begonnen de jongens echter relaxed en met groene haren aan deze wedstrijd, waarvan ze van tevoren wisten dat de jongens uit Rijssen geen partij voor hen waren. Ondanks dat de verdediging op enkele momenten iets strakker en beter gepositioneerd had mogen zijn, lieten ze wederom zien dat ze een team zijn! Zeer mooie en snelle aanvallen werden opgezet en het maakte niet uit wie er scoorde; de jongens gunnen elkaar elk punt.

Tevens was dit de laatste wedstrijd dat de Vriezenveners in deze samenstelling spelen, aangezien twee jongens volgend jaar doorgaan naar U16 en er van de U12 juist enkele jongens bijkomen.

Deze avond echter mocht dat de pret niet drukken, want ook nu wonnen ze de wedstrijd wederom overtuigend met 81-21 en konden ze daarna een mooi en verdiend feestje vieren in de kantine!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›