4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Duur puntenverlies Voorwaarts tegen Juliana’32

HENGELO - Nog vier finales te gaan. Voorwaarts mistte vandaag de geblesseerden Roelofs, Lensen en Dogger. Bovendien kon Rutger Slot niet starten door een lichte blessure. Daardoor speelde Voorwaarts met maar drie spelers die vorig jaar nog acteerden in de 2e klasse, te weten Dinand Stuifzandt, Bjorn Wessels en Roy de Lange.

Na de 1e helft leek er echter nog weinig aan de hand. Voorwaarts 1 kans: 1 goal. Juliana 1 kans : Geen goal. En dat ene doelpunt viel precies halverwege. Een fraaie treffer bovendien. De beste man bij Voorwaarts Jordy Wolters schoof keurig door naar het middenveld en gaf een afgemeten pass door het centrum aan de snelle Mauro Slatius : 0-1. Op het eind van de 1e helft werden we nog verrast door een behoorlijke sneeuwbui.

Meteen na rust gaf Voorwaarts de wedstrijd in 10 minuten weg. Layon Bicer kwam bij Juliana in het veld. En dat bleek een gouden wissel te zijn. In de 1e minuut nam hij de corner voor de gelijkmaker. Eelco Duin scoorde, waarbij de gehele verdediging stond te schutteren. Het 2e doelpunt werd door Bicer zelf gescoord met hulp van doelman Dinand Stuifzandt. Hij liet een simpele voorzet wel zeer knullig los: 2-1.

Daarna gooide Voorwaarts alles op de aanval. Trainer Tim Nijzink wisselde uiteraard zeer aanvallend. Tim Harms, voor het eerst in de basis, maakte zodoende de 90 minuten vol. Veel kansen kwamen er echter niet. Nick Wessels zag een boogbal tergend langzaam naast gaan en in de blessuretijd raakte Mauro Slatius nog de buitenkant van de paal. Het bleef bij 2-1. De concurrentie pakte op alle velden de volle 3 punten. De wedstrijd volgende week tegen het al bijna gedegradeerde Blauw Wit is misschien wel cruciaal.

Stuifzandt; van Nuil (78 Thijssen), Wessels, Wolters, Scherphof; de Lange, Klos, Boertje (72 N Wessels)Eggink(60 Slot); Harms, Slatius.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›