4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

Steven Pig’s Wandel, Trim en Survival parcours in Vriezenveen

VRIEZENVEEN - Afgelopen twee weken is er al hard gewerkt aan het eerste deel van Steven Pig’s wandel, trim en survival parcours die rondom Sportpark Het Midden in Vriezenveen gerealiseerd wordt. Jaren geleden was er al eens een trimbaan rondom de vijver bij Sportpark Het Midden en nu is het idee ontstaan om deze weer in ere te herstellen. Ditmaal met hindernissen, oefening-bordjes en een goede route-aanduiding. Verder zullen er bankjes, beplanting en prullenbakken rondom dit parcours komen.

In september is het complete parcours klaar en wordt deze ter gelegenheid van 650 jaar Vriezenveen aangeboden aan de gemeenschap van Vriezenveen en is deze gratis te gebruiken voor iedereen die dit zou willen (uiteraard op eigen risico).
Er zijn 3 verschillende rondjes te lopen (met of zonder hindernissen). Het langste rondje is 4,5 km en gaat o.a. langs de vijver, hertenkamp en kom je bij het scouting terrein langs.

Steven Pig’s wandel, trim en survival parcours zou eigenlijk al twee jaar geleden klaar moeten zijn, maar we willen het nu echt goed doen. Dit is nu mede mogelijk gemaakt doordat we een deel van onze subsidie hiervoor gaan gebruiken en zo kan de gemeenschap hiervan profiteren.
Hindernissen die je op Steven Pig’s wandel-, trim- en survivalparcours tegen komt blijven het hele jaar staan en zullen ook tijdens de 4de editie van Tot de Nek in de Drek gebruikt worden.
We hopen zo dat iedereen veel plezier beleeft aan dit geweldige parcours.

Foto van links naar rechts: Stefan Schipper, Andre Spit, Julian Eshuis, Hanka DiGregorio en John Wermink.
Copyright Stefan Schipper fotografie

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›