4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Spelverdeelster Charlot Vellener tweede versterking Team Eurosped

VROOMSHOOP - Team Eurosped heeft de tweede versterking voor het nieuwe seizoen vastgelegd. Spelverdeelster Charlot Vellener, de talentvolle, geboren Almelose komt over van Dros-Alterno uit Apeldoorn. Hiermee heeft Team Eurosped een belangrijke positie ingevuld. Het Vroomshoopse team wil zo snel mogelijk haar selectie voor het komende seizoen rond hebben.

Charlot Vellener is één seizoen actief geweest in Apeldoorn en heeft het daar erg naar haar zin gehad. De speelster van o.a. Jong Oranje en Talent Team Papendal kreeg toch de behoefte om een volgende stap te zetten naar een team dat het allerbeste in haar naar boven kan halen. "Ik heb er vertrouwen in dat Team Eurosped, Jan Berendsen en staf mij hierin verder kunnen helpen. Ik ben met mijn 17 jaar nog jong. Aan een mooie hal, goede trainingsfaciliteiten, goede technische staf, een mooie supportersclub en sponsoren ontbreekt het in ieder geval niet. En de regio is mij natuurlijk niet onbekend als geboren Almelose" aldus een enthousiaste Charlot. "Als jong meisje van 11-12 jaar zag ik Eurosped trainen in de IIspa in Almelo. Ik trainde in dezelfde hal bij het RTC en droomde ooit nog eens zo goed te worden en te mogen spelen bij dit topteam. Dat dit nu werkelijkheid wordt is fantastisch."

Diane Rademaker (bestuurslid Technische Zaken bij Team Eurosped) is ontzettend blij dat ze Charlot aan de selectie voor het seizoen 2019-2020 kan toevoegen: “Ik zie in haar één van de meest talentvolle spelverdeelsters van Nederland. Als je zo jong al zo waardevol bent voor je team, dan speel je jezelf automatisch in de kijker. Ze is voor ons de logische opvolgster van de vertrekkende Rochelle Wopereis. Ondanks haar jonge leeftijd is onze technische staf er van overtuigd dat ze ook voor ons van grote waarde zal zijn."

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›