4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Meisjes Oranjeschool 1 winnaar schoolvoetbaltoernooi 2019

VROOMSHOOP - Op woensdag 3 april vond er bij de Vroomshoopse Boys op De Bosrand het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi plaats met deelname van basisscholen uit Vroomshoop en Den Ham. De jeugdcommissie van Vroomshoopse Boys had de organisatie in handen.
De meisjes voetbalden in 2 poules van 5 teams. Alleen de nummers 1 en 2 van elke poule gingen door naar de halve finale. In poule A wisten 2 scholen uit Vroomshoop de halve finale te halen. Oranjeschool 1 werd in poule A tweede, achter Nieuwoordschool 2. In poule B plaatsen twee scholen uit Den Ham zich voor de halve finale. De Smithoek 1 werd 1e in de poule, en de Maten 1 werd 2e.

In de halve finale won de Oranjeschool van de Smithoek met 2-0. De Nieuwoordschool (team 2) werd door De Maten uitgeschakeld na penalties.

In de finale waren de meisjes van de Oranjeschool sterker dan hun leeftijdsgenoten van De Maten. De Oranjeschool wist al snel een 1-0 voorsprong te nemen, die de meisjes niet meer uit handen gaven. Zo won de Oranjeschool deze editie van het schoolvoetbaltoernooi van de meisjes, nadat ze de eerste 2 wedstrijden nog gelijk speelden in hun poule.

Op woensdagavond 10 april zijn de jongens aan de beurt. Dit toernooi gaat om 17.30 uur van start op sportpark de Bosrand in Vroomshoop. De organisatie is wederom in handen van Vroomshoopse Boys.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›