4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Skeeleren

Skeelerclub biedt Start2skate aan!

VRIEZENVEEN - Op dinsdagavond 9 april om 19.30 uur start de Skeeler- & Wielerclub Twenterand met Start2skate. Dit is de eerste van 6 trainingen voor een ieder die kennis wil maken met de skeelersport. Bij droog weer worden de trainingen op 6 achtereenvolgende dinsdagavonden gegeven. Bij regen schuift dit steeds een week op.
De skeelerclub richt zich vooral op de recreatieve sporter. Trainer Jan Valk: ‘skeeleren kan een prima opstap zijn naar een betere conditie en dat begint met Start2skate. Je leert goed en gecontroleerd te skeeleren zodat je je te allen tijde veilig op de baan en op straat kunt begeven. Je zult zien dat je een enorme vordering kunt maken en lol beleeft aan deze leuke sport. Tijdens de trainingen staan we stil bij o.a. basishouding en -techniek, remmen en bochtentechniek’.

De trainingen zijn geschikt voor beginners vanaf 18 jaar. Voor de jeugd zijn de reguliere (beginners) trainingen op dinsdag- en donderdagavond (start 2 april), hierbij is op elk moment bij aan te sluiten.
Tijdens het skeeleren is het dragen van een helm verplicht. Overige bescherming, bijvoorbeeld voor knie en elleboog, wordt aangeraden en is evt. bij de club te leen.

De kosten voor deelname aan de start2skate bedragen slechts €37,50 voor alle trainingen. Na afloop kun je voor een gereduceerd tarief lid worden van de club en aansluiten bij één van de reguliere trainingsavonden.

Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen! Kun je er een keer niet bij zijn, geen probleem, dan zien we je de keer daarop! Meer informatie over de Skeelerclub Twenterand is te vinden op Facebook alsook op www.swctwenterand.nl. Daarnaast zijn we ook actief op Twitter en Instagram.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›