4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Tweede overwinning op rij voor Team Eurosped

VROOMSHOOP - De dames van Team Eurosped hebben in de eerste wedstrijden van de kampioenspoule geen goed volleybal laten zien maar na de winst vorige week op Regio Zwolle Volleybal (3-2) stond er afgelopen zaterdag eindelijk ook weer eens een 3-0 op het scorebord in het voordeel van Team Eurosped. Team Eurosped speelde uit in Gennep tegen FAST.
Vanaf het begin was Team Eurosped veruit de sterkste ploeg. De eerste twee sets werden met duidelijke cijfers gewonnen 25-14 en 25-16. Ook in de derde set was het Team Eurosped dat de touwtjes in handen had en trok ook deze set met 25-19 naar zich toe en hiermee was een overtuigende 3-0 overwinning een feit.

Woensdag 27 maart a.s. thuis tegen Sliedrecht Sport
Door de twee overwinningen op rij van Team Eurosped kunnen de dames weer voorzichtig omhoog kijken naar een tweede plek in de kampioenspoule. Maar voor het zover is zal elke wedstrijd goed gepresteerd moeten worden. Weet Team Eurosped de goede vorm te behouden en lukt het onze dames om Sliedrecht Sport van een overwinning af te houden? Kom woensdag 27 maart a.s. naar het Punt in Vroomshoop om het antwoord hierop te zien. Als wij met z'n allen zorgen voor een volle tribune doen de dames van Team Eurosped de rest!

Team Eurosped - Sliedrecht Sport
Woensdag 27 maart 2019
Het Punt in Vroomshoop
Aanvang 20.00 uur


Zondag 31 maart a.s. wederom een thuiswedstrijd voor Team Eurosped
Na de doordeweekse wedstrijd van a.s. woensdag volgt zondag a.s. alweer een thuiswedstrijd voor Team Eurosped. De dames van VC Sneek reizen dan af naar het mooie Vroomshoop. De uitwedstrijd in Sneek werd door Team Eurosped teleurstellend met 3-1 verloren dus onze dames zullen gebrand zijn op revanche. Ook deze wedstrijd zal zeker de moeite waard zijn om te komen bekijken. Steun de dames en laat jullie vanaf de tribune horen!

Team Eurosped - VC Sneek
Zondag 31 maart 2019
Het Punt in Vroomshoop
Aanvang 15.30 uur

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›