4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

Peatminers G (ouden) team in het nieuw!

VRIEZENVEEN - Afgelopen woensdag werd het G(ouden)-team en trainers van Basketballvereniging Peatminers uit Vriezenveen voorzien van hart-groene ‘hoodies’. Super trots en enthousiast reageerden de jeugdige spelers en begeleiders op hun nieuwe outfit, waarop de voornamen aan de voorzijde zijn afgedrukt. Als je het leuk vindt om eens te komen kijken en/of met ons mee te doen in een op jou ‘aangepast’ team, dan ben je van harte welkom in sporthal De Stamper. We trainen elke woensdagavond tussen 17.00 uur en 18.00 uur.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›