4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Wielrennen

HWV Hardenberger wielervereniging klaar voor seizoen 2019

HARDENBERG - Onder een daverend applaus, nam scheidend voorzitter Jan Heuker de bloemen en mooie woorden van zijn medebestuursleden in ontvangst. Hierna gaf hij de voorzittershamer over aan Bert Lip, die daarna een klein tipje van de sluier oplichtte voor zijn plannen van het komend seizoen. Doel zal zijn HWV weer op de kaart te zetten. Dit door sportieve prestaties en ook door mooie verslagen en foto's van de gereden wedstrijden.

HWV heeft het afgelopen seizoen laten zien dat ze op de goede weg zijn door aansprekende resultaten te halen in diverse criteriums en tijdritten. Ook in de breedte is de club sterker geworden wat resulteerde in een geweldige teamprestatie bij het NCK in Dronten het afgelopen jaar. Daar wist het team zich te overtreffen door met bijna 48km per uur door de polder te racen.

Bij de fotopresentatie deze avond bleek dat diverse renners er super afgetraind uitzagen. Ook het feit dat volgende week een deel van de HWV selectie richting Mallorca gaat om een trainingskamp te ondergaan, laat zien dat de renners het komende seizoen erg serieus nemen.
HWV hoopt de blauw zwarte kleur van hoofdsponsor Lorini uit Loozen, veel op het podium te kunnen showen.

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen met deze fanatieke groep renners, check dan de website www.hwvhardenberg.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›