4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Kees Smelt nieuwe voorzitter Team Eurosped

VROOMSHOOP - Kees Smelt wordt de nieuwe voorzitter van Stichting TopVolleybal Twente en Salland, die in de Damesvolleybal Eredivisie uitkomt onder de naam Team Eurosped. Hij volgt hiermee Marcel Jansink op, die 7 jaar in deze functie aan de club was verbonden. De toegenomen drukke (internationale) werkzaamheden van Marcel zijn niet meer te combineren met het voorzitterschap van een professionele Eredivisie volleybalorganisatie. Hij zal nog wel aan de club verbonden blijven door plaats te nemen in de Raad van Toezicht van de Stichting.

Kees Smelt is mede eigenaar van De Haere (praktijk voor fysiotherapie) met 14 vestigingen in Twente en Salland. Met zijn benoeming wordt aan een stille wens voldaan om meer Twenteranders aan het bestuur van Team Eurosped toe te voegen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›