4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Badminton

Badmintonvereniging Twenterand doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne

TWENTERAND - Badmintonvereniging Twenterand doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne 2019 van Rabobank Noord en West Twente. De bank verdeelt 200.000 euro aan de aangesloten verenigingen en organisaties gebaseerd op het aantal verkregen stemmen. Badmintonvereniging Twenterand wil het geld gebruiken om nieuwe materialen aan te schaffen zoals nieuwe clubshirts en shuttles. Badminton Twenterand is een kleine vereniging van ongeveer 50 leden en daarom is elke bijdrage van groot belang.

Iedereen die lid is van de Rabobank kan drie stemmen uitbrengen via de website van de bank. Stemmen kan vanaf dinsdag 19 maart tot 7 april. Meer informatie op de facebook van Badminton Twenterand of www.badmintontwenterand.nl


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›