4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

Onderlinge competitie De Hammerdammer

DEN HAM - In de onderlinge competitie werden de volgende wedstrijden gespeeld.

J.Arrindel tegen was een wedstrijd voor de beker, en dit werd een strijd voor een finale plaats. Endeman die de laatste weken goed in vorm is trekt dan ook fel van leer tegen Arrindell, maar door zelf een combinatie over het hoofd te zien waarin Endeman een dam had kunnen halen, neemt Arrindell daarna de partij over en door een fout van Endeman gaat de winst naar Arrindell 2 – 0.
J.v.d Vegt speelde tegen J.Slotman. In een boeiende partij waarin ze aan elkaar gewaagd waren maakte v.d. Vegt halverwege een kleine misrekening en dat kwam hem op een schijf achterstand te staan. Hoe v.d. Vegt ook probeerde het tij nog te keren hij ontkwam niet aan verlies 0 – 2.
J.Bonthuis nam het op tegen D.Voort in een mooie partij waarin het tot het eind spannend blijft, maar Bonthuis toch op het nippertje aan het langste eind trekt en dus er met de winst vandoor gaat 2 – 0.
H.Koenderink speelt deze avond tegen J.Braakman en in een enerverende partij waarin beiden aan elkaar gewaagd zijn neemt in het eindspel Braakman het heft in handen. Door een hele mooie combinatie zet zij Koenderink opzij, en gaat er verdiend met de winst vandoor 0 – 2.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›