4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Finale ver weg voor Team Eurosped

VROOMSHOOP - Na het verlies op woensdagavond bij landskampioen Sliedrecht Sport, moest Team Eurosped zaterdagavond ook haar meerdere erkennen in VC Sneek. In een spannende wedstrijd werd het uiteindelijk 3-1 voor de Friezinnen waardoor het team van Jan Berendsen met lege handen weer richting Vroomshoop ging. Het was zaterdagavond een gelijkopgaande strijd in Friesland, maar op de beslissende momenten waren de dames uit Sneek net iets koelbloediger dan onze meiden. Alleen in de derde set had Team Eurosped de hele wedstrijd een ruime voorsprong die ze konden omzetten in een duidelijke setwinst. Eindstand 3-1. Setstanden: 25-23, 27-25, 20-25 en 26-24.

Een plekje in de finale om de landstitel lijkt hierdoor bijna onhaalbaar geworden voor Team Eurosped. Dat betekent zeker niet dat de dames van Team Eurosped genoegen nemen met de huidige 4e plek op de ranglijst. Ook a.s. zondag zullen ze weer vol voor de winst gaan en kijken of het tij gekeerd kan worden. Het team Regio Zwolle Volleybal van trainer Wilfried Groothuis komt zondag a.s. naar Vroomshoop en zal uiteraard proberen Team Eurosped van de winst af te houden. Als Team Eurosped met net zoveel vechtlust als afgelopen zaterdag in het veld staat, kan het niet anders dan een mooie wedstrijd worden!

Laat je als supporter horen en kom onze dames aanmoedigen en help ze naar de eerste overwinning in de kampioenspoule!

Team Eurosped - Regio Zwolle Volleybal
Zondag 17 maart 2019
Het Punt in Vroomshoop
Aanvang 15.30 uur

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›