4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Rally

Eurol Hellendoorn Rally terug naar Hellendoorn

HELLENDOORN - De 38e Eurol Hellendoorn Rally zal dit jaar weer starten in de manege in Hellendoorn. In 2013 verhuisde het podium al eens terug naar zijn ‘roots’ in de Dorpstraat in Hellendoorn en de afgelopen twee jaar was alles geconcentreerd op het industrieterrein in Nijverdal. De komende editie is het centrum van de rally dus weer terug in manege ’t Oale Spoor.

Naast het start- en finishpodium zijn ook het parc fermé en de hergroepering in de nieuw gebouwde manege ‘t Oale Spoor in Hellendoorn. Een prachtige en vooral ruime locatie, waar alles overdekt kan plaatsvinden.
De manege is goed bereikbaar voor het publiek en weer vrij toegankelijk. Vorig jaar stond het podium nog op het servicepark en daarvoor gold betaalde toegang. De kritiek daarop heeft de organisatie zich ter harte genomen en zodoende besloten om de toegang tot het start- en finishpodium, de hergroepering en het parc fermé gratis te houden.

Het servicepark zal net als voorgaande jaren in Nijverdal blijven, op industrieterrein ’t Lochter. De organisatie streeft dit jaar naar een compactere opzet van het serviceterrein.
Met de manege als middelpunt van de vrijdagavond zijn ook de proeven daarop afgestemd. Over die nieuwe opzet van de proeven volgt later meer informatie.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›