4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

Peatminers trainers geslaagd voor trainerscursus

VRIEZENVEEN - Basketbal regio Oost is maar liefst 13 jonge trainers rijker. Zaterdag werd het examen in Vriezenveen door de cursisten met succes afgelegd. De zogenaamde basketbaltrainer-2 cursus werd georganiseerd in samenwerking met de Tubbergse basketbalvereniging Jolly Jumpers en de Nederlandse Basketbalbond. Een mooi concept om samen in de regio basketbal te promoten. Wij als Peatminers zijn super blij met en trots op Thom, Emma, Ellen, Ruward, Tim, Nienke en Lars. Basketbalvereniging Peatminers streeft ernaar om alle leden op deze manier een plezierige en uitdagende manier van het basketbal spelletje te laten genieten door goed opgeleide trainers.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›