4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Univé schenkt De Hammerdammer 250 euro

DEN HAM – Damclub De Hammerdammer uit Den Ham kreeg vorige week een cheque van 250 euro van Univé verzekeringen. Voorzitter Julian Arrindell van De Hammerdammer kreeg de cheque uit handen van Harm Scheper van Univé verzekeringen.
Voorzitter Julian Arrindell toonde zich zeer gelukkig met de gulle geste: “We zijn hier bijzonder blij mee! De Hammerdammer is met 15 leden een kleine vereniging. We proberen de kosten voor onze leden zo laag mogelijk te houden. Waar mogelijk, doen we dan ook een poging om zaken te laten sponsoren. Voor het geld van Univé hebben we dan ook al een goede bestemming gevonden. We hebben er vijf nieuwe digitale klokken van gekocht.”

Harm Scheper van Univé verzekeringen gaf aan dat het sponsoren van De Hammerdammer een bewuste keuze is: “We hebben als Univé verzekeringen bewust gekozen voor een kleine vereniging, die je met een relatief klein bedrag een heel groot plezier doet. Via ons ‘Voor Elkaar’ systeem wil Univé dicht bij de mensen staan! Daar plukt De Hammerdammer nu de vruchten van.”

Competitie
Aansluitend aan de uitreiking van de cheque werd er door de leden van De Hammerdammer natuurlijk ook nog een potje gedamd. De uitslagen waren als volgt: J. Kooman tegen J. v/d Vegt 0-2, W. Bouwhuis tegen J. Slotman 2-0, K. Meuleman tegen J. Arrindell 1-1, G. Endeman tegen H. Koenderink 0-2 en J. Braakman tegen J. Bonthuis 0-2.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›