4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Dammers DEZ/WvM eindigen vijfde na slotnederlaag

WESTERHAAR - In de nationale clubcompetitie dammen hebben de dammers van Damclub Witte van Moort/DEZ uit Westerhaar in hun laatste wedstrijd een 9-11 nederlaag geleden. De gasten uit Schiedam waren gezien hun ijzersterke team op voorhand favoriet. Toch had ook Westerhaar kansen. Weliswaar kwam Schiedam op voorsprong doordat invaller Letteboer het niet kon bolwerken tegen Van Berkel, maar Van Dijk trok de stand gelijk door grootmeester Meijer klop te geven. Mol kon zijn schijfwinst tegen de legendarische Gantvarg net niet verzilveren, waarna de nederlaag van Hoopman tegen Slump uiteindelijk beslissend was. Met 11 punten uit 11 wedstrijden eindigt het damteam op de vijfde plaats in de competitie.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›