4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Korfbal

TOP verliest heenwedstrijd van HHV

HOLLANDSCHEVELD - Afgelopen zaterdag stond er een reis naar Hollandscheveld geplant. De Toppers moesten het hier opnemen tegen HHV. Deze ploeg staat hoog geklasseerd en heeft enkele specifieke kwaliteiten waar moeilijk tegen te spelen valt. TOP verloor dit seizoen al 3 maal van HHV en besloot hierdoor in gewijzigde opstelling te spelen om de thuisploeg te laten verassen.

Het begin van de wedstrijd ging gelijk op. Beide ploegen scoorde erg makkelijk. TOP kon bijblijven tot 4-4. Waar TOP het hierna moeilijk had ging HHV rustig verder met scoren. Via tussenstanden van 7-5 en 9-6 liep HHV uit naar een verschil van 4 : 11-7.. De scheidsrechter floot met enkele onbegrijpelijke beslissingen de wedstrijd naar zijn hand. TOP had in de tussentijd een time-out genomen en coach Alan Burchartzt had een gele kaart ontvangen wegens klagen .De time-out had effect en TOP liet HHV niet verder uitlopen. De ruststand bedroeg 14-10.

Na de rust was er een fase waarin de doelpunten moeilijk vielen aan de kant van HHV. Top kwam op 17-15 waardoor de coach van HHV besloot een time-out te nemen. Dit had effect en HHV scoorde 4 maal op rij waardoor het verzet van TOP gebroken was 21-15. Aan de kant van TOP waren er ook nog 2 debutanten. Jordy Reekers en Hielke van der Schee mochten enkele minuten laten zien wat ze waard waren. De Scheidsrechter floot af bij een stand van 24-17.

De komende 2 zaterdagen zijn de toppers vrij. De eerstkomende wedstrijd is op 2 maart de toppers ontvangen dan in de eigen hal koploper DTG uit Wijckel. Aanvang 17:50

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›