4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Jan-Peter Jonkman tekent contract als hoofdtrainer van Vroomshoopse Boys

VROOMSHOOP - Op maandagavond 4 februari ondertekende Jan-Peter Jonkman (50) uit Meppel het contract, die hem ingaande het seizoen 2019-2020 voor twee voetbaljaargangen aan tweedeklasser Vroomshoopse Boys verbindt. Namens de Vroomshoopse zaterdagvereniging plaatsten voorzitter Edward Olthof, penningmeester Chantal Nevenzel en voorzitter van de technische commissie Tom Heideman hun handtekeningen onder het contract.

Leden van het hoofdbestuur en van de technische commissie van Vroomshoopse Boys waren aanwezig in de bestuurskamer voor deze contractondertekening en voor een nadere geanimeerde kennismaking met de nieuwe hoofdtrainer. De momenteel voor het vierde seizoen bij tweedeklasser sv Grambergen werkzame oefenmeester is al meer dan 26 jaar in het trainersvak werkzaam. Jan-Peter Jonkman gaf aan bewust weer voor een echte volksclub met een talentvolle spelersgroep te hebben gekozen, die met eigen opgeleide en onbetaalde spelers werkt. Een club, die ook altijd kan rekenen op de steun van vele betrokken vrijwilligers, die de club een warm hart toedragen.

Voorzitter Edward Olthof heette Jan-Peter Jonkman welkom bij Vroomshoopse Boys en zag uit naar een goed samenspel vanaf het seizoen 2019-2020. Jan-Peter Jonkman Jonkman gaat over een aantal maanden hoofdtrainer Karlo Meppelink uit Hoogeveen opvolgen, die aan het eind van dit seizoen afscheid neemt van de Boys en aan de slag gaat bij eersteklasser zondag VKW uit Westerbork.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›