4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Helaas geen bekerfinale voor Team Eurosped

VROOMSHOOP - Team Eurosped is er niet in geslaagd om de finale van de Nederlandse beker te bereiken. In de halve finale was Sliedrecht Sport te sterk: 3-1. De Vroomshoopse dames begonnen de wedstrijd prima. In de eerste set ging het lang gelijk op, maar op het eind was het Sliedrecht dat aan het langste eind trok: 25-20. Team Eurosped herpakte zich prima in de 2e set en speelde vol overtuiging. Een sterke serve blokkering zorgde voor een overtuigende setwinst: 14-25.
In de derde en vierde set was het Sliedrecht dat de touwtjes in handen had. Team Eurosped kreeg geen vat op de sterke service van de thuisploeg en keek in beide sets al snel tegen een grote achterstand aan. De dames uit Vroomshoop waren niet in staat het tij te keren en moesten beide sets en de wedstrijd aan Sliedrecht laten: 25-11 en 25-15. Eindstand 3-1.

Team Eurosped zondag 10 februari a.s. thuis tegen Dros-Alterno.

De laatste wedstrijd in de reguliere competitie is Dros-Alterno uit Apeldoorn de tegenstander van Team Eurosped. Het toeval wil dat de eerste wedstrijd van de competitie ook tegen het eerste damesteam van Dros-Alterno werd gespeeld.
De wedstrijd in Apeldoorn werd een 0-3 overwinning voor onze dames. Kijken of het a.s. zondag ook weer gaat lukken om de volledige winst te pakken.
Wanneer : zondag 10 februari a.s.
Aanvang : 15.30 uur
Waar : Het Punt in Vroomshoop

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›