4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Dammers DEZ/WvM boeken ruime overwinning

ARNHEM - In de nationale clubcompetitie dammen heeft het eerste team van Denk en Zet/WvM uit Westerhaar een ruime 6-14 overwinning geboekt in en tegen Arnhem. Er vielen maar liefst zes treffers. Hoopman had combinatief beet terwijl Barkel op positionele wijze zijn slag sloeg (ten koste van respectievelijk Twilhaar en Kort). Aalberts en Mol boekten minder overtuigende overwinningen: tegenstanders Wong en Terwel leken kansen te hebben maar grepen allebei in het eindspel mis. Salomé kwam in goede aanvallende stijl tot winst tegen Smeitink waarna Hilberink als enige Westerhaar-speler onderuitging: de aanval van Gerritsen was hem te machtig. Het eerste team speelt volgende week de laatste wedstrijd thuis tegen Van Stigt Thans uit Schiedam.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›