4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Fontein Hoofdweg onverslaanbaar in kampioenschap van Twenterand

WESTERHAAR - Op woensdag 30 januari werd het kampioenschap van Twenterand gespeeld. Met een opkomst van twaalf teams was er veel strijd te beleven. De teams werden in twee poules van zes teams ingedeeld. In poule 1 was het De Fontein Hoofdweg 1 die eerste werd, ze wonnen alles met 8-0!!
Tweede werd de Fontein Oranjestraat 3, en derde werd Oranjeschool 5.
In de tweede poule was het spannender, toch bleef hierin Oranjeschool 6 onverslaanbaar. Zij mochten het dus opnemen tegen de Fontein Hoofdweg 1 in de finale. De tweede plek was vergeven aan de Fontein Oranjestraat 1 en de derde plek aan Fontein Hoofdweg 2.

In de finale liet de Fontein Hoofdweg 1 zien oppermachtig te zijn in dit toernooi. Ze wonnen met 8-0 van de Oranjestraat 6 en daarmee hebben alle spelers alle partijen gewonnen de hele dag lang! Een ongelooflijke prestatie. Oranjestraat 6 werd hiermee tweede. Gezien het feit dat er niemand op dammen zat in het team zaten is dit zeer knap. De Fontein Oranjestraat 3 en de Fontein Oranjestraat 1 mochten onderling uitvechten wie de laatste podiumplek pakte. Hierin liet het derde team zien sterker te zijn dan het eerste team. Met een 8-0 overwinning pakte De Fontein Oranjestraat 3 overtuigend de derde plek.

Eindstand:
1. Fontein Hoofdweg 1
2. Oranjeschool 6
3. Fontein Oranjestraat 3
4. Fontein Oranjestraat 1
5. Fontein Hoofdweg 2
6. Oranjeschool 5
7. Fontein Hoofdweg 3
8. Oranjeschool 2
9/10. Oranjeschool 1/Fontein Oranjestraat 2
11. Oranjeschool 4
12. Oranjeschool 3

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›