4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Team Eurosped boekt een stabiele overwinning in Zwolle

ZWOLLE - Team Eurosped heeft afgelopen zaterdag een overtuigende 0-3 zege geboekt op Regio Zwolle Volleybal. Hoewel in november Regio Zwolle Volleybal te sterk bleek in Het Punt gaven de dames afgelopen zaterdag in het Landstede Topsportcentrum de Zwolse ploeg geen moment het gevoel dat er wat te halen viel. Op alle fronten was Team Eurosped de betere ploeg. Met veel servicedruk en een sterke blokkering werd het een verdiende overwinning voor Team Eurosped. Setstanden: 17-25, 20-25 en 19-25. Hierdoor behoudt Team Eurosped een comfortabele tweede plek op de ranglijst.

Busreis naar de 1/2 bekerfinale in Sliedrecht
De supportersclub van Team Eurosped heeft een busreis georganiseerd om met zo veel mogelijk supporters onze dames te ondersteunen in hun strijd tegen de huidige Landskampioen en Bekerwinnaar om een plek in de Bekerfinale. Wat is er nu leuker dan met z'n allen in de bus alvast in de stemming te komen en onze dames vanaf de tribune massaal aan te moedigen?
Wanneer : donderdag 31 januari a.s.
Verzamelen : 15.15 uur bij Het Punt in Vroomshoop
Vertrek : 15.30 uur
Aanvang wedstrijd: 19.30 uur
Vertrek Sliedrecht : ca. 45 minuten na afloop wedstrijd
Kosten : € 15,00 per persoon
Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Opgave via de website: http://www.teameurosped.nl/naar-sliedrecht/

Team Eurosped zaterdag 26 januari a.s. thuis tegen hekkensluiter Pharmafilter US
Al twee keer eerder dit seizoen waren de dames uit Amsterdam de tegenstander van Team Eurosped. Zowel de reguliere competitiewedstrijd als het duel tijdens een voorronde in de Beker werden door onze dames zonder al te veel problemen gewonnen. Beide wedstrijden vonden in Amsterdam plaats, nu is Vroomshoop de plaats van handeling. Hoewel de Amsterdamse dames nog maar 5 punten hebben gehaald en onderaan op de Eredivisie ranglijst staan, mag deze wedstrijd niet onderschat worden en zal de focus liggen op een goede wedstrijd van de kant van Team Eurosped.
Wanneer : zaterdag 26 januari a.s.
Aanvang : 20.00 uur
Waar : Het Punt in Vroomshoop

En na de wedstrijd hoef je niet direct naar huis! Blijf ook nog even met speelsters, staf en medesupporters napraten onder het genot van een drankje in het Grand Café van Het Punt, waar het altijd gezellig druk is.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›