4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Damteam Witte van Moort verslikt zich in hekkensluiter

WESTERHAAR - Op zaterdag 19 januari werd de clubcompetitie dammen hervat. In het eigen clubgebouw aan de Asterstraat in Westerhaar ontvingen de dammers van DEZ/WvM de buren uit Hoogeveen. De Drenten – laatste op de ranglijst – kwamen met drie zwakke invallers waardoor de Westerhaarders aan hun stand verplicht waren te winnen. Weliswaar versloegen Wirny, Mol en Aalberts de invallers maar bij de meer gelijkwaardige paringen liet Westerhaar zich te kijk zetten. Hilberink en Salome verblunderden beiden hun partij tegen respectievelijk Waterink en Wichgers. In de slotpartij met een 10-8 voorsprong bezweek Wong tegen Palmans in een lastig eindspel. Eindstand 10-10.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›